2021-06-30

Şarköy Meslek Yüksekokulu Yönetiminden Tekirdağ Bağcılık Araştırma Enstitüsü Personeline Teşekkür Belgesi Takdimi Gerçekleştirildi.

Şarköy Meslek Yüksekokulunda Bağcılık, Şarap Üretim Teknolojisi, Fermantasyon Teknolojisi dersleri veren Enstitü Personeline Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Serkan Aydın tarafından başta Enstitü Müdürü Mehmet Ali KİRACI olmak üzere Enstitü çalışanları Dr. Aslı POLAT, Dr. Damla ZOBAR, Dr. Cengiz ÖZER, Dr. Serkan CANDAR, Bekir AÇIKBAŞ, Gürkan Güvenç AVCI, Tezcan ALÇO'ya teşekkür belgeleri takdim edildi.
Takdim töreninde ileriye yönelik dersler ve yeni projeler hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.