2022-11-09

Teknik gezi düzenlendi

Meslek Yüksekokulumuz Gıda İşleme Bölümü Şarap Üretim Teknolojisi Programı 1. ve 2. sınıf öğrencileri 10.11.2022 tarihinde öğretim elemanları Öğr. Gör. Dr. Burcu ÖZTÜRK, Öğr. Gör. Gönül AKGÜL ve S. Öğr. Elm. İpek EZGİ RUHUT eşliğinde Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümüne ve Tekirdağ Bağcılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü'ne teknik gezi yapmışlardır. Gezide TNKÜ Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Elman BAHAR öğrencilere mevsimlik bağ uygulamaları konulu eğitim vermiştir. Tekirdağ Bağcılık Araştırma Enstitüsünde görevli Yüksek Mühendis Tezcan ALÇO, Dr. Damla ZOBAR, Dr. Serkan CANDAR tarafından temel laboratuar analizleri, bitki gelişim ve zararlıları analizleri ile üzüm türleri, üzüm şırası ve şarap üretim teknikleri konulu eğitimler verilmiştir.