2024-01-02

SİBERAY, Siber Suçlar Eğitimi

Şarköy Meslek Yüksekoklu Aşçılık Programı ve Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı Gönüllülük Çalışmaları Dersi kapsamında Tekirdağ Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından öğrencilerimize bilgilendirme eğitimi verilmiştir.  Siber suçların gerçekleşmeden engellenmesi, maddi manevi zararların en aza indirgenmesi, farkındalık ve bilinçlendirme faaliyetleri yapılması amacıyla oluşturulan SİBERAY programı çerçevesinde; ''Güvenli ve Bilinçli İnternet Kullanımı, Siber Zorbalık ile Teknoloji Bağımlılığı'' konularında seminer/eğitim faaliyetleri verilerek broşür dağıtılmıştır. İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne, bu eğitim veren Doğan ŞAHİNBAŞ ve Umut Samet İÇDEKAL'e teşekkürlerimizi sunarız.