2021-09-30

Okulumuza Hoşgeldiniz Etkinliği Kapsamında Müzik Dinletisi ve Öğrenci Toplulukları Tanıtımları yapıldı.

Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. Serkan AYDIN 2021-2022 Güz Dönemi açılış konuşması yaparak öğrencilerimize okulumuzu tanıttı. Öğrencilerimize okul içi ve okul dışında katılabilecekleri etkinlikler hakkında bilgiler vererek etkinlik planlarımızdan bahsetti.

Ardından Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı 2. Sınıf öğrencilermizden Emirkan KALKAN' elektro gitar solosu ile keyifli dakikalar yaşattı.

Etkinliğin sonunda öğrenciler Öğrenci Toplulukları hakkında bilgi alarak topluluklara kayıtlarını gerçekleştirdi.