2022-08-31

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent EKER Başkanlığında, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Arzu ALKANAT, Şube Müdürü Zerrin MERCAN, Bilgisayar İşletmeni Emel PEKSÖZ, Doç. Dr. Şeniz ÖZHAN ve Arş. Gör. Dr. Yeşim Çağlar'ın ziyaretleriyle 31.08.2022 tarihinde Meslek Yüksekokulumuz Toplantı Salonunda YÖKAK Akreditasyon Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

Meslek Yüksekokulu Müdür V. Öğr. Gör. Serkan AYDIN, Birim Kalite Elçisi, Akademik ve İdari Personelin katılım gösterdiği bilgilendirme toplantısında, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent EKER'in Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) sunumu ve birim değerlendirme örnekleri ile başladı. Üniversitemiz Strateji Geliştirme Daire Başkanı Arzu ALKANAT Meslek Yüksekokulumuzda yapılan Entegre Yönetim Sistemi ve Kalite çalışmalarını değerlendirdi.

YÖKAK Akreditasyon Bilgilendirme toplantısı, fikir alışverişi ve fotoğraf çekimi ile son buldu.