2021-12-04

Aşçılık Programı Öğrencilerimizden Büyük Başarı!!!

4 Aralık 2021 tarihinde İstanbul’da Avrasya Gastronomi ve Aşçılar Federasyonu tarafından organize edilen çikolata yarışmasında Üniversitemizi temsil eden Şarköy Myo Aşçılık programı öğrencileri 1. olarak altın madalya almışlardır.

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Şarköy Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencilerimizden Altar KURD, Muhammet DURU, Zeynep DEMİR Program Öğr. Gör. Furkan Burak ÜNAL koçluğunda hazırlandıkları üçüncüsü düzenlenen Chocolate Cup 2021 Çikolata yarışmasında Black Box Ekip kategorisinde yarışarak okulumuza Altın Madalya kazandırmışlardır.
4 Aralık 2021 tarihinde düzenlenen yarışmada Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Şarkoy Meslek Yüsekokulu Aşçılık Programı öğretim elemanları Öğr. Gör. Aygün KALIN, Öğr.Gör Furkan Burak ÜNAL ve Öğr. Gör.Sinem AKMAN da öğrencilere destek vererek katılım göstermişlerdir.
Avrasya Gastronomi ve Aşçılar Federasyonu Başkan Vekili Adem YILMAZ tarafından takdim edilen plaketi Üniversitemizi temsilen Öğr. Gör. Sinem AKMAN teslim almıştır.