Şarköy Meslek Yüksekokulu
2022-05-24

Asırlık TariflerleTürk Mutfağı Paneli Düzenlendi



 

 

ASIRLIK TARİFLERLE TÜRK MUTFAĞI PANELİ 

 

Ülkemizde ve tüm dünyada 21-27 Mayıs haftası "Türk Mutfağı Haftası" olarak belirlenmiştir. Bu kapsamında 24 Mayıs Salı günü Saat 11.00’de Tekirdağ Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezinde “Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı Paneli” gerçekleşti. Panelde Yüksekokulumuzda görev alan; Öğr. Gör. Sinem AKMAN, Öğr. Gör. Furkan Burak ÜNAL ve Öğr. Gör. Aygün KALIN konuşmalarını gerçekleştirdi.

T.C. Cumhurbaşkanlığı ve Sayın Emine ERDOĞAN Hanımefendi'nin Himayelerinde, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın desteği ile hazırlanan "Asırlık Tariflerle Türk Mutfağı" kitabı tanıtıldı. Kitaptan alınan tariflerle hazırlanan yemekler değerleri katılımcılara ikram edildi.

 

Bizlere bu imkanı sunan T.C. Tekirdağ Valiliği’ne ve bu etkinliğin gerçekleşmesi için katkılarını esirgemeyen; Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi, Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Süleyman Paşa Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye Otelciler Birliği Tekirdağ Temsilciliği, Tekirdağ Lokantacılar ve Pastacılar Odası ve Trakya Aşçılar Derneğine teşekkür ederiz.