Şarköy Meslek Yüksekokulu
2021-03-20

2020-2021 BAHAR YARIYILI ARA DÖNEM STAJ TAKVİMİ(MEZUN DURUMDA OLAN ÖĞRENCİLER İÇİN)



 

 

2020-2021 BAHAR YARIYILI ARA DÖNEM STAJ TAKVİMİ

 

Üniversitemiz Senatosunun 19.02.2021 tarih 02 oturum 05 sayılı kararının 10. maddesine göre, 2020-2021 Bahar Yarıyılı ara dönem stajları ödev/proje teslimi şeklinde yapılacaktır. Ara dönem stajına "derslerini tamamlamış ve mezuniyet için sadece staj eksiği kalmış öğrenciler ve derslerini tamamlamamış ancak hiçbir derse devam mecburiyeti olmayan öğrenciler başvurabilecektir.

Staj başvurusu yapmak isteyen öğrencilerimizin staj başvuru formunu doldurarak 22.03.2021-02.04.2021 tarihleri arasında Meslek Yüksekokulunun resmi e-posta dresine göndermesi gerekmektedir.

Staj yerine geçecek ödevler tamamlandığında, öğrenciler tarafından Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi UZEM Sistemine yüklenecektir. Staj ödevini oluşturacak evrak; Kapak Sayfası (Form 1) ile Staj Çalışmaları Değerlendirme Formu (Form 3) ve şablon ödev sayfalarından oluşmaktadır.

 

 

STAJ BAŞVURULARININ YAPILMASI: 22 Mart 2021- 2 Nisan 2021

  • Staj başvurusunda bulunacak öğrenciler tarafından Meslek Yüksekokulu internet sayfasına konulacak olan Staj Başvuru Formu doldurularak Meslek Yüksekokulunun resmi e-posta adresine formların gönderilmesi gerekir.

STAJ BAŞVURULARININ DEĞERLENDİRİLMESİ: 06-09 Nisan 2021

  • Staj başvurularının değerlendirilmesi: Staj başvuruları kabul edilen öğrencilerin listelerinin ilanı.

  • Staj yerine geçecek ödev konularının belirlenmesi: Meslek Yüksekokullarının internet sayfasında ilan edilmesi. 

STAJ YERİNE GEÇECEK ÖDEVLERİN TESLİMİ28 Mayıs 2021 staj yerine geçecek ödevlerin teslimi için son tarihtir.

  • Staj yerine geçecek ödevler UZEM (ALMS) üzerinden öğrenciler tarafından sisteme yüklenecek ve ilgili Program Danışmanı (Staj Amiri) e-posta adresine gönderilecektir. 

STAJ YERİNE GECEÇEK ÖDEVLER

  • Staj ödevini oluşturacak evrak: Meslek Yüksekokullarının internet sayfalarından ulaşılabilecek olan kapak sayfası (Form-1) ve ödevin sayfalarını oluşturacak örnek ödev sayfasından oluşmaktadır. Ödev sayfaları öğrenci tarafından çoğaltılarak kullanabilecek ve öğrencinin kendi el yazısı ile doldurulacaktır.

FORMLAR

STAJ BAŞVURU FORMU

STAJ DOSYASI (Form-1)

STAJ GÜNLÜĞÜ