Şarköy Meslek Yüksekokulu
2020-06-03

2019-2020 eğitim öğretim yılı zorunlu ve isteğe bağlı yaz stajı uygulamaları hakkında bilgilendirme



 COVID-19 salgını dolayısı ile 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı ile sınırlı kalmak koşuluyla zorunlu ve isteğe bağlı yaz stajı uygulamaları hakkında görüşmeler yapılarak ekleri ile birlikte aşağıdaki kararlar oy birliği ile alınmıştır.

  • 20.05.2020 tarihli Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ilgili Senato kararı uyarınca zorunlu veya isteğe bağlı stajların Meslek Yüksekokullarında ödev uygulaması şeklinde gerçekleştirilecektir.

STAJ BAŞVURULARININ YAPILMASI15-19 Haziran 2020

  • Staj başvurusunda bulunacak öğrenciler tarafından Meslek Yüksekokulu internet sayfasına konulacak olan Staj Başvuru Formu doldurularak Meslek Yüksekokulunun resmi e-posta adresine formların gönderilmesi gerekir.

STAJ BAŞVURULARININ DEĞERLENDİRİLMESİ22-26 Haziran 2020

  • Staj başvurularının değerlendirilmesi: Staj başvuruları kabul edilen öğrencilerin listelerinin ilanı.
  • Staj yerine geçecek ödev konularının belirlenmesi: Meslek Yüksekokullarının internet sayfasında ilan edilmesi. 

STAJ YERİNE GEÇECEK ÖDEVLERİN TESLİMİ21 Ağustos 2020 staj yerine geçecek ödevlerin teslimi için son tarihtir.

  • Staj yerine geçecek ödevler UZEM (ALMS) üzerinden öğrenciler tarafından sisteme yüklenecek ve ilgili Program Danışmanı (Staj Amiri) e-posta adresine gönderilecektir. 

STAJ YERİNE GECEÇEK ÖDEVLER

  • Staj ödevini oluşturacak evrak: Meslek Yüksekokullarının internet sayfalarından ulaşılabilecek olan kapak sayfası (Form-1) ve ödevin sayfalarını oluşturacak örnek ödev sayfasından oluşmaktadır. Ödev sayfaları öğrenci tarafından çoğaltılarak kullanabilecek ve öğrencinin kendi el yazısı ile doldurulacaktır. 

FORMLAR

Staj Ödevi Başvuru Formu

Staj Ödevi Dosyası Ön Sayfası

Staj Ödevi Çalışma Sayfası