Toggle navigation
Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi
1 Kasım 2024, Cuma
Şarköy Meslek Yüksekokulu
Ana Sayfa
Kurumsal
Tarihçe
Genel Bilgiler
Misyon Vizyon
Performans Göstergeleri
Değer ve İlkelerimiz
Stratejik Plan
Organizasyon Şeması
Politikalarımız
TNKÜ Kalite Politikası
TNKÜ Eğitim Öğretim Politikası
TNKÜ Araştırma Geliştirme Politikası
TNKÜ Uluslararasılaşma Politikası
TNKÜ Toplumsal Katkı Politikası
TNKÜ Yönetim Politikası
TNKÜ İnsan Kaynakları Politikası
TNKÜ Finansal Yönetim Politikası
TNKÜ Entegre Yönetim Sistemi Politikası
TNKÜ Bilgi Güvenliği Politikası
Yönetim
Müdür
Müdür Yardımcıları
Yönetim Kurulu
Yüksekokul Kurulu
Personel
Akademik Personel
İdari Personel
Güvenlik Personeli
Sözleşmeli Personel
Önceki Müdürlerimiz
Kurullar
Akademik Kurul
Bologna Kurulu
Disiplin Kurulu
Danışma Kurulu
İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu
Komisyonlar
Acil Durum Müdahale Komisyonu
Akademik Teşvik Başvuru ve İnceleme Komisyonu
Basın - Yayın ve İletişim Komisyonu
Burs ve Yemekhane Komisyonu
Eğitim Öğretim Komisyonu
Mezuniyet Komisyonu
Muayene ve Kabul Komisyonu
Sanayi İşbirliği Komisyonu
Satın Alma Komisyonu
Sıfır Atık Projesi Komisyonu
Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Komisyonu
Staj Komisyonu
Stratejik Planlama Komisyonu
Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu
Mezun Takip Komisyonu
Kalite - İç Kontrol
Kalite Komisyonu
Birim Kalite Elçileri
İSG Kurulu
Faaliyet Raporları
Anketler
İş Akışları
Dokümanlar
Hizmet Envanteri Tablosu
Kamu Hizmet Standartları
Birim İç Değerlendirme Raporu
Yönetmelik ve Yönergeler
Formlar
Öğrenci
Öğrenci İşleri
Öğrenci Bilgi Sistemi
Ders Katalogları
Yeterlilikler
Sınav Bilgileri
Ders Programı
İstatistik
Dilekçe Örnekleri
Uzaktan Eğitim
Akademik Danışmanlıklar
Akademik Takvim
Altyapı Olanakları
Bilgisayar Laboratuarı
Şarap Analiz Laboratuvarı
Öğrenci Uygulama Laboratuvarı
Uygulama Bağı
Kat Hizmetleri Uygulama Odası
Mutfak Uygulama Alanı
Restorant ve Bar Uygulama Alanı
Konferans Salonu
Öğrenci Sosyo Kültürel Faaliyet Alanı
Öğrenci Dinlenme Alanı ve Danışma
Şarap Üretim Tesisi
Mahzen
Kantin
Yemekhane
Binamız
Bahçemiz
Bölümler
Otel ,Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü
Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı
Aşçılık
Muhasebe ve Vergi Bölümü
Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı
Gıda İşleme Bölümü
Şarap Üretim Teknolojisi Programı
Seyahat-Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölümü
Turizm ve Seyahat Hizmetleri Programı
Mezunlarımız
İşletmede Mesleki Eğitim
İşletmede Mesleki Eğitim Nedir?
Yönerge
Protokol
Sözleşme
Birim Komisyonu
Sorumlu Öğretim Elemanları
Takvim
Gerekli Evraklar
Formlar
Yıllara Göre Sonuç Raporları
Öğrenci Değişim Programları
Farabi Programı
Erasmus Programı
Mevlana Değişim Programı
Sorumlularımız
Atatürk Köşemiz
TYYÇ
Sık Sorulan Sorular
TYYÇ Bilgilendirme
Mezun Bilgi Sistemi
Aday Öğrenci
İlçemiz
Şarköy Kaymakamlığı
Şarköy Belediyesi
Şarköy Halk Eğitimi Merkezi
Mezunlarımız
Bize Yazın
İletişim
2020-12-25
ŞARKÖY MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ OTEL LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ AŞÇILIK PROGRAMI KADRO İLANI SINAV SONUÇLARI
Tweet
SON
UÇLAR İÇİN TIKLAYINIZ...
Duyurular
Arşiv
2024-2025 GÜZ YARIYILI DERS PROGRAMI
Üniversitemizde Yemek Kartlarına Para Yükleme İşlemleri Soliclub Mobil Uygulamasıyla Hayata Geçmiştir
2024-2025 Akademik Takvimi Güncellendi!!!
Merkezi Yerleştirme İle Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları!!!
Kurumlar Arası Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları!!!