2019-12-19

Vergi Bilinci ve Vergiye Gönüllü Uyum Semineri

Meslek Yüksekokulumuz konferans salonunda Öğrenci ve Personele yönelik 18.12.2019 Çarşamba günü saat:13:30’da Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından “Vergi Bilinci ve Vergiye Gönüllü Uyum” etkinliği düzenlenmiştir. Etkinlikte Tekirdağ Gelir İdaresi Başkanlığı’ndan Gelir Uzmanları Esra TEKİN ve Esra AKSU tarafından Vergi Bilinci ve Vergiye Gönüllü Uyum konusunda önemli olan unsurlar vurgulanmıştır. Etkinliğin düzenlenmesine Katkı sunan Şarköy Vergi Dairesi Müdürü İbrahim VARLI ve Vergi Dairesi Başkan Vekili İbrahim KOÇ’a teşekkürlerimizi sunarız.

Öğr. Gör. Halis Ulubey ERGEN

Meslek Yüksekokul Müdürü