2019-12-09

DEPREM FARKINDALIK EĞİTİMİ

Meslek Yüksekokulumuzda 09.12.2019 tarihi saat 10.30' da ''Doğal Afetler ve Deprem Farkındalığı'' konulu söyleşi düzenlenmiştir. Üniversitemiz Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Tülin YILDIZ ve Müdür Yardımcısı Doç. Dr. A. Handan DÖKMECİ tarafından yapılan söyleşide Doç. Dr. Handan DÖKMECİ deprem oluşumu, deprem öncesi alınması gereken önlemler, deprem sonrası müdahaleler, acil durum planları konusunda, Doç. Dr. Tülin YILDIZ ise ilk yardım müdahalelerinin önemi konularını ele almıştır.  Üniversitemiz Teknopark birimi tarafından organize edilen söyleşiye okulumuz öğrenci ve çalışanlarının yanı sıra farklı kamu kuruluşu görevlileri de dinleyici olarak katılmıştır. Eğitimin düzenlenmesine katkıda bulunan Rektörlük, Teknopark birimleri ve Sağlık Yüksekokulu başta olmak üzere bütün katılımcılara teşekkür ederiz.