2015-06-09

YÜKSEKOKULUMUZDAKİ DEVİR TESLİM TÖRENİ

09.06.2015 tarihinde Doç. Dr. Elman BAHAR ve Yrd. Doç. Dr. Recep SIRALI Tekirdağ’ dan Şarköy’ e birlikte geldiler. Doç. Dr. Elman BAHAR  tarafından yüksekokulun farklı katlarında bulunan derslikleri ve uygulama alanlarının tanıtımı gerçekleştirildikten sonra akademik ve idari personelle tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Yüksekokul müdür odasında gerçekleşen devir teslim töreninde tüm akademik ve idari personel de bir aradaydı. Yeni göreve başlamasından dolayı Yrd. Doç. Dr. Recep SIRALI ve hizmetlerinden dolayı Doç. Dr. Elman BAHAR hocamıza çiçek takdim edildi. Duygusal anların yaşandığı törende Doç. Dr. Elman BAHAR yüksekokul müdürlüğünü temsil eden mührü Yrd. Doç. Dr. Recep SIRALI’ ya devretti. Karşılıklı olarak iyi temennilerde bulunuldu. Oldukça anlamlı bu tören sonunda tüm personelle birlikte yemek yenildi.