2013-08-17

Turizm ve Otel İşletmeciliği Programında Staj Yapan Öğrencilerimizin Dikkatine

1)- STAJ DOSYALARININ SON TESLİM TARİHİ EYLÜL AYININ SON HAFTASINA KADARDIR.

2)-STAJ DOSYASINDA EKSİK BELGE YADA İMZA VAR İSE DOSYA KABUL EDİLMEYECEKTİR.

3)-HER BİR SAYFASI İMZALI VE KAŞELİ OLMASI GEREKEN STAJ RAPORU MUTLAKA STAJ DOSYASIYLA BİRLİKTE VERİLECEKTİR.

4)-STAJ MÜLAKAT SINAVI YAPILACAKTIR. ( STAJ DOSYALARINI TESLİM ETTİĞİNİZ GÜN SAAT 14.00-16.00 SAATLERİ ARASINDA YAPILABİLİR.

-- STAJ DOSYASI VERİLİRKEN YAPILMASI GEREKENLER

1- STAJ RAPORU DÜZENLİ BİR ŞEKİLDE HAZIRLANMALI VE HER SAYFASI İŞLETME TARAFINDAN İMZALATILMALIDIR. İÇERİSİNDE OLMASI GEREKEN BİLGİLER STAJ DOSYASINDA YER ALMAKTADIR.

2- STAJ DOSYALARI OTEL FORMLARIYLA VE FOTOĞRAFLARINIZLA DESTEKLENMELİDİR.

3-BAŞVURUDA BELİRTTİĞİNİZ STAJ TARİHLERİ İLE DOSYANIN EN ARKASINDA YER ALAN STAJ DEVAM TAKİP ÇİZELGESİNDEKİ TARİHLER AYNI OLMALIDIR.

4- STAJ DOSYASINDAKİ GÜNLÜK OLARAK NE İŞ YAPTIĞINIZA DAİR YAZILMASI GEREKEN BİLGİLER KISA OLMAMALIDIR.

5- STAJ DEVAM TAKİP ÇİZELGESİNDE TARİHLER BELİRTİLİRKEN İZİNLİ OLDUĞUNUZ GÜNLER YAZILMAMALIDIR.

6-İŞLETME TARAFINDAN DOLDURULACAK OLAN NOT DEĞERLENDİRME FORMU KAPALI ZARF İÇİNDE KAŞELİ BİR ŞEKİLDE TESLİM EDİLMEDİR