2019-04-29

Turizm Haftası Etkinliği

Meslek Yüksekokulumuzun Konferans salonunda Turizm Haftası kapsamında 26.04.2019 tarihinde saat:10:30’da Müzik ve Şiir dinletisi etkinliği ve Yemek Yarışması düzenlenmiştir. Etkinlikte Öğr. Gör. Dr. Hasibe YAZIT gözetmenliğinde Turizm ve Seyahat Hizmetleri Programı 2. Sınıf öğrencileri tarafından şiirler okunmuş ve Halk Eğitim Müzik Öğretmeni Serdal Cem KARAKIŞ ile Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğrencisi Cansel KOÇ şarkıları ile katkı sağlamıştır. Zübeyde Hanım Anaokulun öğretmeni Gülser YALÇINKAYA tarafından yönetilen Adıyaman Yöresi Halk Oyunları ekibi etkinliği canlandırmıştır. İlave olarak Turizm birinci sınıf öğrencileri tarafından yemek yarışması düzenlenmiştir. Etkinliğe katılan ve destek veren bütün öğrenci ve personele teşekkürlerimizi sunarız.