2019-04-22

Turizm Haftası İle İlgili Panel

Meslek Yüksekokulumuzun konferans salonunda 22.04.2019 tarihinde saat:11:00’de Öğr.Gör.Dr. Hasibe YAZIT ve Serbest Öğr.Gör. Ayten Ceren GÖÇ tarafından Turizm Haftası ile ilgili panel düzenlenmiştir. Panele Çanakkale Rehberler Odası Birliği Yönetim Kurulu ve Türkiye Rehberler Birliği Odası Denetim Kurulu Başkanı Ümit Cihan MÜŞTERİOĞLU ve Türkiye Rehberler Odası Denetmeni Olgun YÜKSEL konuşmacı olarak katılmıştır. Konuşmacılar Turizmin Ülkemizde ve Dünyadaki yeri ve önemi, Turist rehberliği ve Acentacılık ile ilgili öğrencilerimize bilgi vermiştir. Düzenlenen panel sonunda katılımcılar olan Çanakkale Rehberler Odası Birliği Yönetim Kurulu ve Türkiye Rehberler Birliği Odası Denetim Kurulu Başkanı Ümit Cihan MÜŞTERİOĞLU’ na Yüksekokul Müdürü Öğr.Gör. Halis Ulubey ERGEN ve Türkiye Rehberler Odası Denetmeni Olgun YÜKSEL’ e Yüksekokul Sekreteri Rıdvan DEMİR tarafından teşekkür plaketleri verilmiştir.