2024-09-27

Öğr.Gör. Furkan Burak ÜNAL Deniz Mahsulleri Eğitimi Dersine Konuk Olarak Katılım Sağladı.

Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğr.Gör. Furkan Burak ÜNAL Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tarafından 25 Eylül 2024 tarihinde düzenlenen Deniz Mahsulleri dersine konuk olarak katılım sağladı. Dersin yürütücülüğünü üstlenen Öğr. Gör. Özge BÜYÜK, öğrencilerin mezunlarla buluşmasına olanak sağlayarak alanında uzman isimlerle deneyim paylaşımı yaptı.

Öğr. Gör. Furkan Burak Ünal, deniz mahsulleri üzerine tecrübelerini paylaşarak öğrencilere rehberlik etti.

Etkinlik kapsamında düzenlenen workshopta deniz mahsullerine dair uygulamalı bilgiler sunulurken, öğrenciler de soruları ile katılım sağladı. Workshop sonrası, Öğr. Gör. Furkan Burak Ünal’a, katkılarından dolayı Yüksekokul Müdür Yardımcısı ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Özkan YAZAR'ın da katılımıyla, Teşekkür Belgesi takdim edildi.