2025-01-09
Çoklu Duyusal Algının Gastronomi Alanında Kullanımına Yönelik Workshop
Şarköy Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Ceyhun UÇUK, Topkapı Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tarafından davet edildiği Multisensörik Tabak etkinliğinde öğrenciler ve akademisyenlere Çoklu Duyusal Algının Gastronomi alanında kullanımına yönelik bir workshop verdi. Etkinlikte bölüm öğrencileri ve akademisyenlere ek olarak konuya ilgi duyan katılımcıların sorularını da yanıtlayan UÇUK'un 2 saatlik sunumunun ardından Topkapı Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Birol SAYGI tarafından Dr. Öğr. Üyesi Ceyhun UÇUK'a teşekkür Belgesi takdim edildi.