2019-02-28

Atatürk Büstü Açılışı

Meslek Yüksekokulumuzda, Atatürk Büstünün ve Voleybol/Basketbol sahasının açılışını yapmak ve yardımseverleri onurlandırmak için Müdürümüz Öğr.Gör. Halis Ulubey ERGEN başkanlığında toplanıldı. Açılışa Şarköy Belediye Başkanı Süleyman ALTINOK, diğer konuklar, akademik ve idari personel ve öğrenciler katıldı. Meslek Yüksekokulumuza desteklerini esirgemeyen İş adamı Ali ERSEN’e plaketini Şarköy Belediye Başkanı Süleyman ALTINOK verdi. Ayrıca katkıları için Atatürk Düşünce Derneği Şarköy Şube Başkanı Soner ÇİMENDERE’ye İlçe Halk Eğitim Müdürü Mustafa DUMAN, Aşağıkalamış Mahalle Muhtarı Zeki AKKOÇ’a Akbank Müdürü Serdar SÖZEN ve İş adamı Çetin ERGÜL’e Yüksekokul Müdürü Öğr.Gör. Halis Ulubey ERGEN teşekkür belgelerini verdi.