2016-06-03

2015-2016 AKADEMİK YILI MEZUNİYET TÖRENİ

2015-2016 AKADEMİK YILI MEZUNİYET TÖRENİ

Yüksekokulumuz 2015-2016 akademik yılı mezuniyet töreni 03.06.2016 Cuma günü Namık Kemal Üniversitesi  Değirmenaltı yerleşkesi  Piramit Salonunda Çorlu Meslek Yüksekokulu ve Saray Meslek Yüksekokulu ile birlikte gerçekleştirildi. Törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsmail YILMAZ, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet İSTANBULLUOĞLU, Çorlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Tuncay GÜMÜŞ, Şarköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Recep SIRALI, Saray Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Zeki Ünal YÜMÜN, akademik personel, mezun öğrenciler ve aileler katıldı.

Prof. Dr. Ahmet İSTANBULLUOĞLU'nun yapmış olduğu açış konuşmasının ardında okulda ve bölümlerinde dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi. Yüksekokulumuz birincisi Muhasebe ve Vergi Uygulamaları programı öğrencisi Simge AKKOCA, Yüksekokulumuz ikincisi Şarap Üretim Teknolojisi programı öğrencisi Doğan ATAMAN ve Yüksekokulumuz üçüncüsü Turizm ve Seyahat Hizmetleri Programı öğrencisi Seray GEYİK’ e Yüksekokul Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Recep SIRALI tarafından başarı belgeleri ve hediyeleri takdim edildi. Tüm mezunlara mezuniyet belgeleri bölüm öğretim elemanları tarafından verildi.  Tören mezun öğrencilerin kep atmalarıyla son buldu.