2015-06-24

2014-2015 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Coşkuyla Kutlandı

Yüksekokulumuz 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni 23 Haziran 2015 Salı Günü Namık Kemal Üniversitesi Şarköy Meslek Yüksekokulu Bahçesi’ nde gerçekleştirildi. Törene, Şarköy İlçe Kaymakamı Enbiya EKEN,  Şarköy Belediye Başkanı Süleyman ALTINOK, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İhsan SOYSAL, Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Recep SIRALI, Namık Kemal Üniversite Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Elman BAHAR, Şarköy Meslek Yüksek okulu Akademik ve İdari personel, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı ve büyük bir coşkuyla kutlama yapıldı. Törende mezunlar adına konuşmayı Yüksekokul birincisi Turizm ve Seyahat Hizmetleri Programı öğrencisi Seda TOPÇU yaptı. Yüksekokul Müdürü Yrd.Doç. Dr. Recep SIRALI ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İhsan SOYSAL 'ın konuşmalarının ardından mezuniyet kütüğüne plaket çakıldı. Yüksekokulumuzu dereceye girerek bitiren öğrencilerimizden; Yüksekokulu birincisi Turizm ve Seyahat Hizmetleri Programı öğrencisi Seda TOPÇU, Yüksekokul ikincisi Turizm ve Seyahat Hizmetleri Programı öğrencisi Ayten Ceren GÖÇ ve Yüksekokul üçüncüsü Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı öğrencisi Gürkan KARABAŞ' a Şarköy İlçe Kaymakamı Enbiya EKEN tarafından başarı belgeleri, üniversite hediye paketi ve çiçek verildi. Ardından yüksekokulumuza yaptığı yardımlardan dolayı Şarköy Belediye Başkanı Süleyman ALTINOK’ a ve yüksekokulumuza emeklerinden dolayı Namık Kemal Üniversite Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Elman BAHAR’ a teşekkür belgeleri verildi. Sonrasında bölümlerini ilk 3 dereceyle bitiren başarılı öğrencilerimize başarı belgeleri ve hediyeleri dağıtıldı. Tüm mezunlara mezuniyet belgeleri Bölüm Öğretim elemanları tarafından verildi. Son olarak da törene gelen veli ve öğrencilere 2014-2015 mezunları hatırası olarak Namık Kemal Üniversitesi arması dağıtılarak yoğun katılım ile tören müzik şöleni ve hatıra fotoğrafları çekimi ile sürdü.