2014-06-24

ŞARKÖY MESLEK YÜKSEKOKULU 2013-2014 AKADEMİK YILI MEZUNİYET TÖRENİ

ŞARKÖY MESLEK YÜKSEKOKULU  2013-2014 AKADEMİK YILI MEZUNİYET TÖRENİ

Üniversitemiz Şarköy Meslek Yüksekokulu 2013-2014 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni, 24 Haziran 2014 Salı günü saat 17:00’ de, Namık Kemal Üniversitesi Şarköy Meslek Yüksekokulu bahçesinde büyük bir coşkuyla kutlandı.

Namık Kemal Üniversitesi Rektör Danışmanı Prof. Dr. Z. Kayıhan  KORKUT, Şarköy Garnizon Komutanı Yusuf Ziya KAHRAMAN, Şarköy Belediye Başkanı Süleyman ALTINOK, Şarköy Cumhuriyet Başsavcısı Mahmut BADILLI, Şarköy Cumhuriyet Savcısı Onur Rıfat ATILGAN, Adalet ve Kalkınma Partisi Şarköy İlçe Başkanı Osman KURT, Şarköy Toprak Mahsulleri Ofisi Ajans Şefi Ramazan AYDOĞAN, Emekli Şarköy Ziraat Bankası Müdürü Sedat OF, Şarköy Kız Meslek Lisesi Müdür Vekili Ali HÜNER ve öğretim elemanlarının katıldığı mezuniyet töreninde, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından ilk konuşmayı mezun öğrenciler adına Muhasebe ve Vergi Uygulamaları (İkinci Öğretim) bölüm birincisi öğrencisi Merve COŞKUN  yaptı.

Daha sonra kürsüye gelen Şarköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Elman BAHAR ve Namık Kemal Üniversitesi Rektör Danışmanı Prof. Dr. Z. Kayıhan  KORKUT konuşmalarını yaptılar.

Tören, başarılı öğrencilerimize ödül ve başarı belgelerinin verilmesi ile devam etti. Yüksekokulumuz 2013-2014 akademik yılını derece ile bitiren ilk üç öğrencimize ayrıca Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı, Turizm ve Seyahat Hizmetleri Programı, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı ve Şarap Üretim Teknolojisi Programı ilk üç öğrencilerine plaketler takdim edildi. Sonrasında yüksekokulumuza maddi katkı sağlayan Erol SADUNOĞLU, Ali DEMİR ve Ali ÇAKMAK’ a teşekkür belgeleri takdim edildi. Meslek Yüksekokulumuzun kız voleybol takım koordinatörü Öğr. Gör. Pınar AVCI ve erkek voleybol takım koordinatörü Öğr. Gör. Ahmet Tayfur AKCAN’ a teşekkür belgeleri verildi.    Sonrasında tüm mezun öğrencilere mezuniyet belgeleri bölüm öğretim elemanları tarafından verildi. Kep atma töreninin ardından öğrencilere ve misafirlere yüksekokulu bahçesinde ikram verilmesiyle mezuniyet töreni son buldu.