2021-03-09

Şarköy Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne Nezaket Ziyareti

ÜNİVERSİTEMİZ SPOR ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜNDEN NEZAKET ZİYARETİ

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Spor Şube Müdürlüğü Şarköy Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne atanan Öğr. Gör. Serkan AYDIN’a nezaket ziyaretinde bulundu.
Spor Şube Müdürü Halil KEÇECİ, Spor Eğitmeni Nihal ATA, Yüzme Antrenörü Efsu AYDEMİR, Folklör Öğretmeni MEHMET SERDAR SAYGILI, Teknisyen Yılmaz YILDIZ ve Servis Elemanı TURGAY YORULMAZ Spor Şube Müdürlüğünde uzun yıllar beraber görev yaptıkları Şarköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Serkan AYDIN’a yeni görevinde başarılar diledi.
Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Sayın Celal DEMİRKOL’un da selamlarını getiren ekibe teşekkürlerini ileten Şarköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Serkan AYDIN Spor Şube Müdürlüğü personelinin ziyareti sebebi ile yaşadığı mutluluğu dile getirdi.

Ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunulup, Şarköy Meslek Yüksekokulu ve Şarköy ilçesi için yapılabilecekler hakkında konuşuldu.