2021-03-03

Şarköy Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne Nezaket Ziyareti

Şarköy Meslek Yüksekokulu bilgisayar laboratuvarının oluşumunda sağladığı destek ve katkılar ile Şarköy Meslek Yüksekokulu  öğrencilerinin aldığı kaliteli eğitimde büyük emekleri olan Şarköylü Hayırsever Serbest Muhasebeci Yalvaç YELKENCİ ve Şarköy Meslek Yüksekokulunda 41 yıl öğretim görevlisi, muhasebe ve vergi uygulamaları bölüm başkanlığı, müdür yardımcılığı ve müdürlük görevlerini yürütmüş değerli büyüğümüz Emekli Öğretim Görevlisi Sayın Halis Ulubey ERGEN Şarköy Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne atanan Öğr. Gör. Serkan AYDIN’a nezaket ziyaretinde bulunmuşlardır.

Ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunulup, Şarköy Meslek Yüksekokulu ve Şarköy ilçesi için yapılabilecekler hakkında konuşulmuştur.