2024-05-24

Aşçılık Programı Öğrencilerimiz Öğr. Gör. Furkan Burak ÜNAL eşliğinde Süleymanpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Aşçılık Öğrencilerine Eğitim Verdi.

Aşçılık Programı öğrencilerimiz Öğr.Gör. Furkan Burak ÜNAL eşliğinde Süleymanpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Aşçılık öğrencilerine şeker hamurunda figür ve maket pasta yapımı eğitimi verdi.
Eğitime katılan 9.sınıf öğrencileri ametist pasta, şeker hamurunundan doku çalışmaları ve figürleme eğitimi alarak kendi ürünlerini yarattılar.
Eğitim boyunca Öğr.Gör.Furkan Burak ÜNAL’ın teorik ve uygulamalı anlatımlarını dinleyen öğrencilere Üniversitemiz öğrencileri rehberlik ederek ürünleri hazırlamalarına yardımcı oldular.
Bölüm öğretmenleri Fatma VİZCAN’a daveti ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederiz.