Toggle navigation
Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi
16 Temmuz 2025, Çarşamba
Şarköy Meslek Yüksekokulu
Ana Sayfa
Kurumsal
Tarihçe
Genel Bilgiler
Misyon Vizyon
Performans Göstergeleri
Değer ve İlkelerimiz
Stratejik Plan
Organizasyon Şeması
Politikalarımız
TNKÜ Kalite Politikası
TNKÜ Eğitim Öğretim Politikası
TNKÜ Araştırma Geliştirme Politikası
TNKÜ Uluslararasılaşma Politikası
TNKÜ Toplumsal Katkı Politikası
TNKÜ Yönetim Politikası
TNKÜ İnsan Kaynakları Politikası
TNKÜ Finansal Yönetim Politikası
TNKÜ Entegre Yönetim Sistemi Politikası
TNKÜ Bilgi Güvenliği Politikası
Yönetim
Müdür
Müdür Yardımcıları
Yönetim Kurulu
Yüksekokul Kurulu
Personel
Akademik Personel
İdari Personel
Güvenlik Personeli
Sözleşmeli Personel
Önceki Müdürlerimiz
Kurullar
Akademik Kurul
Bologna Kurulu
Disiplin Kurulu
Danışma Kurulu
İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu
Komisyonlar
Acil Durum Müdahale Komisyonu
Akademik Teşvik Başvuru ve İnceleme Komisyonu
Basın - Yayın ve İletişim Komisyonu
Burs ve Yemekhane Komisyonu
Eğitim Öğretim Komisyonu
Mezuniyet Komisyonu
Muayene ve Kabul Komisyonu
Sanayi İşbirliği Komisyonu
Satın Alma Komisyonu
Sıfır Atık Projesi Komisyonu
Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Komisyonu
Staj Komisyonu
Stratejik Planlama Komisyonu
Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu
Mezun Takip Komisyonu
Birim Kalite Komisyonu
Önceden Kazanılmış Yeterliliklerin Tanınması Komisyonu
Kalite - İç Kontrol
Kalite Komisyonu
Birim Kalite Elçileri
İSG Kurulu
Faaliyet Raporları
Anketler
İş Akışları
Dokümanlar
Hizmet Envanteri Tablosu
Kamu Hizmet Standartları
Birim İç Değerlendirme Raporu
Toplumsal Katkı Faaliyetleri
Yönetmelik ve Yönergeler
Formlar
Öğrenci
Öğrenci İşleri
Öğrenci Bilgi Sistemi
Ders Katalogları
Yeterlilikler
Sınav Bilgileri
Ders Programı
İstatistik
Dilekçe Örnekleri
Uzaktan Eğitim
Akademik Danışmanlıklar
Akademik Takvim
Altyapı Olanakları
Bilgisayar Laboratuarı
Şarap Analiz Laboratuvarı
Öğrenci Uygulama Laboratuvarı
Uygulama Bağı
Kat Hizmetleri Uygulama Odası
Mutfak Uygulama Alanı
Restorant ve Bar Uygulama Alanı
Konferans Salonu
Öğrenci Sosyo Kültürel Faaliyet Alanı
Öğrenci Dinlenme Alanı ve Danışma
Şarap Üretim Tesisi
Mahzen
Kantin
Yemekhane
Binamız
Bahçemiz
Bölümler
Otel ,Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü
Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı
Aşçılık
Muhasebe ve Vergi Bölümü
Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı
Gıda İşleme Bölümü
Şarap Üretim Teknolojisi Programı
Seyahat-Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölümü
Turizm ve Seyahat Hizmetleri Programı
Mezunlarımız
İşletmede Mesleki Eğitim
İşletmede Mesleki Eğitim Nedir?
Yönerge
Protokol
Sözleşme
Birim Komisyonu
Sorumlu Öğretim Elemanları
Takvim
Gerekli Evraklar
Formlar
Yıllara Göre Sonuç Raporları
Öğrenci Değişim Programları
Farabi Programı
Erasmus Programı
Mevlana Değişim Programı
Sorumlularımız
Atatürk Köşemiz
TYYÇ
Sık Sorulan Sorular
TYYÇ Bilgilendirme
Mezun Bilgi Sistemi
Aday Öğrenci
Mezunlarımız
İlçemiz
Şarköy Kaymakamlığı
Şarköy Belediyesi
Şarköy Halk Eğitimi Merkezi
Bize Yazın
İletişim
2024-2025 Katalogu İçin Tıklayınız
2023-2024 Katalogu İçin Tıklayınız
2022-2023 Katalogu İçin Tıklayınız
2021-2022 Katalogu İçin Tıklayınız
2020-2021 Katalogu İçin Tıklayınız
2019-2020 Katalogu İçin Tıklayınız
2018-2019 Katalogu İçin Tıklayınız
2017-2018 Katalogu İçin Tıklayınız
2016-2017 Katalogu İçin Tıklayınız
2015-2016 Katalogu İçin Tıklayınız
2014-2015 Katalogu İçin Tıklayınız
2013-2014 Katalogu İçin Tıklayınız
2012-2013 Katalogu İçin Tıklayınız
2011-2012 Katalogu İçin Tıklayınız
Turizm ve Otel İşletmeciliği Ders Kataloğu
1. Sınıf
2024-2025 Güz Yarıyılı
Ders Kodu
Ders Adı
D.Form
T
U
AKTS
ATİ101
Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi I
2
0
2
TRP103
Genel Turizm
3
0
3
TRP102
Kat Hizmetleri
3
0
4
TRP101
Önbüro Hizmetleri
2
0
4
TDİ101
Türk Dili I
2
0
2
YDİ119
Yabancı Dil I (İngilizce)
2
0
4
TRP107
Yiyecek İçecek Servisi
3
1
5
Seçmeli
turizm gündüz1.sınıf güz dönemi()
6
BES101
Beden Eğitimi I
0
2
2
TRP109
Dijital Turizm
2
0
3
GNE002
Genel Ekonomi
3
0
4
ASC007
Kahve Kültürü ve Baristalık
2
0
3
Toplam AKTS:
30
2024-2025 Bahar Yarıyılı
Ders Kodu
Ders Adı
D.Form
T
U
AKTS
ATİ102
Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi II
2
0
2
ISG107
Mesleki Yabancı Dil I
2
2
5
TRP216
Otel işletmeciliği
3
0
4
TRP215
Önbüroda Oda İşlemleri
2
1
4
TRP201
Turizm Ekonomisi
2
0
3
TRP205
Tur Operatörlüğü Ve Seyahat Acenteciliği
2
0
3
TDİ102
Türk Dili II
2
0
2
YDİ106
Yabancı Dil II (İngilizce)
2
0
4
Seçmeli
turizm gündüz 1.sınıf bahar dönemi()
3
ASC014
İçecekler ve Miksoloji
2
0
3
İGS003
İş Güvenliği ve İşçi Sağlığı
2
0
3
TRP218
Konukla iletişim
2
0
3
TRP220
Kültürel Miras ve Turizm
2
0
3
TRP219
Özel İlgi Turizm
2
0
3
Toplam AKTS:
30
2. Sınıf
2024-2025 Güz Yarıyılı
Ders Kodu
Ders Adı
D.Form
T
U
AKTS
TRP325
Kat Kontrolu
2
0
3
TRP324
Menü Planlama
2
1
3
ISG111
Mesleki Yabancı Dil II
2
2
4
TRP401
Otelcilik Otomasyon Sistemleri
3
1
5
TRP403
Turizm Coğrafyası
3
0
3
TRP321
Turizm mevzuatı
2
0
3
TRP323
Turizm pazarlaması
3
0
3
Seçmeli
turizm gündüz 2.sınıf güz dönemi()
6
AYT010
Araştırma Yöntem ve Teknikleri
0
2
3
GRŞ001
Girişimcilik
2
0
2
GNÇ002
Gönüllülük Çalışmaları
1
2
4
UNİSEC-SKMYO 003
İnsan Kaynakları Yönetimi
2
0
3
İKY001
İnsan Kaynakları Yönetimi
2
0
3
Toplam AKTS:
30
2024-2025 Bahar Yarıyılı
Ders Kodu
Ders Adı
D.Form
T
U
AKTS
MYOSTJ01
Staj
0
2
5
STJONL
Staj
0
0
2
Seçmeli
turizm gündüz 2.sınıf bahar dönemi()
25
TRP405
Çamaşırhane Kontrolü
2
1
3
TRP407
Dekorasyon Hizmetleri
2
0
3
TRP420
Endüstriyel Yiyecek Üretimi
2
2
5
MYOİE01
İş Yeri Eğitimi
2
0
10
MYOİU01
İş Yeri Uygulaması
3
0
15
TRP409
Kongre ve Fuar Yönetimi
2
1
3
TRP428
Otel İşletmelerinde Yeşil Pazarlama
2
0
3
TRP408
Önbüroda Raporlama İşlemleri
2
1
3
TRP427
Sağlık Turizmi
2
0
3
TRP402
Ziyafet Servis Yönetimi
3
1
5
Toplam AKTS:
32