2021-01-12

Öğr.Gör. Halis Ulubey ERGEN''''''''in Veda Mesajı

Sayın hocalarım ve Meslek Yüksekokulumuzun değerli personeli,
1993 yılında Öğretim görevlisi olarak göreve başladığım Meslek Yüksekokulunda; Bölüm Başkanlığı, Müdür yardımcılığı gibi idari görevlerle görevlendirildim. Son olarak da bildiğiniz üzere iki buçuk yıldan fazla bir süredir Okulumuzun Müdürlük görevini yürütmekteydim. Ve artık yolun sonuna gelmiş bulunmaktayım. 12.01.2021 tarihinde yaş haddinden dolayı emekliye ayrılıyorum.
40 yıllık çalışma hayatım boyunca temelde uyumlu olmayı, sorundan çok çözüme yakın olmayı, elimden geldiğince yapıcı olmayı ve çalıştığım kurumlara faydalı olmayı gözettim. Umuyorum da yararlı olmuşuzdur.
Siz bütün mesai arkadaşlarımdan çok memnunum, kimseye kırgınlığım küslüğüm yoktur. Hepinizi çok seviyorum. Benden sonra sürecek çalışma hayatınızda başarılar diliyorum. Hayatın bir yol ve mutlak biten bir yol olduğunu anladığımdan naçizane birbirinizi sevmenizi ve sahiplenmenizi öğütlüyorum. Benim sizde bir hakkım varsa helal olsun. Sizin de bana haklarınızı helal etmenizi istiyorum. Sağlıkla kalın. Allahaısmarladık.
Allah’a emanet olunuz.