Şarköy Meslek Yüksekokulu
2020-01-17

ŞARKÖY MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ SEYAHAT TURİZM VE EĞLENCE BÖLÜMÜ TURİZM SEYAHAT HİZMETLERİ PROGRAMI ÖĞRETİM GÖREVLİSİ ÖNDEĞERLENDİRME SONUÇLARI



Sınav Jürimiz 17.01.2020 tarihinde toplanarak Meslek Yüksekokulumuz “Seyahat Turizm ve Eğlence Bölümü” Turizm ve Seyahat Hizmetleri Programında açık bulunan ve ilan edilen 1 adet Öğretim Görevlisi kadrosuna 17.01.2020 tarihine kadar 29 adet başvurunun yapılmış olduğunu tespit etmiş bulunmaktadır.

Sınav Jürimiz, “Öğretim Üyesi dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik’in 10. Maddesi hükmü gereğince ALES puanının % 70’i ile Lisans Mezuniyet Notu’nun % 30’u dikkate alınarak yapılan sıralama sonucunda giriş sınavına alınacak adayları belirlemiş ve adaylar listesi ekte sunulmuştur.

Sonuçlar için tıklayınız...

 

Sınav Yeri: Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Değirmenaltı Yerleşkesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Toplantı Salonu Süleymanpaşa/Tekirdağ

Sınav Tarihi: 23.01.2020 Perşembe Sınav Saati: 10:00’da yapılacaktır. Adayların sınav yerinde hazır bulunulması gerekmektedir.

NOT: Sınava girecek adaylara ayrıca tebligat yapılmayacaktır.