Şarköy Meslek Yüksekokulu

 

 

Sevgili Öğrenciler,

 

Ülkemizin nitelikli eleman ihtiyacı artık her platformda dile getirilmektedir. İşverenler ya da insan kaynakları uzmanları, mesleki yeterlilikleri haiz, kişiliği ve sorumluluk duygusu gelişmiş, işyerinin ihtiyaçlarına göre donatılmış, iyi seviyede yabancı dil bilgisi olan insanların, istihdamda şanslarının daha yüksek olduğunu ifade etmektedirler.

Namık Kemal Üniversitesi Şarköy Meslek Yüksekokulu’nun kuruluş ve eğitim felsefesi, hayata umutla sarılmak isteyen, ailelerine ve ülkelerine yararlı olma ideali taşıyan gençlerin, mesleki ve kişisel gelişimine ciddi katkılar verecek akademik bir ortam sağlamaktır. Şarköy MYO’da sadece teorik derslerle değil, akredite şarap laboratuarı, atölyeleri, bağı, restaurant, bar ve örnek otel odası ile uygulamanın içinde yetişecek öğrencilerimiz, bölgenin ve ülkenin büyük firmalarındaki yaz stajlarıyla bilgi ve becerilerini arttırmaktadır.

Şarköy MYO’da genç, dinamik, öğrencileri dinleyen ve anlayan bir akademik kadroyla, Turizm ve Otel İşletmeciliği, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Şarap Üretim Teknolojisi , Turizm ve Seyahat Hizmetleri programlarında, yaklaşık 250 öğrenci ile eğitim ve öğretime devam etmektedir.

Öğr. Gör. Serkan AYDIN