2020-03-18

ŞARKÖY BELEDİYESİ İLE EĞİTİMDE İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ

Meslek Yüksekokulumuzda Aşçılık Programı açılması için Şarköy Belediyesi ile aramızda bir protokol imzalandı.
Yüksekokulumuzda 18.03.2020 tarihinde saat 14:00'te gerçekleşen imza töreninde protokole Şarköy Meslek Yüksekokulu adına Yüksekokul Müdürü Öğr.Gör. Halis Ulubey ERGEN imza atarken, Şarköy Belediyesi adına protokolü Belediye Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Adnan SEVİM imzaladı.
İmzalanan protokolün ilçemize ve öğrencilerimize hayırlı olması temennisiyle Belediyemizin açılacak Aşçılık Programı öğrencilerinin Belediye Sosyal Tesislerinde mutfak gibi uygulama alanlarını kullanıma açacağı ve öğrencilerimize tesiste deneyim fırsatı tanıyacakları için Şarköy Belediye Başkanı Alpay VAR'a ve Belediye Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Adnan SEVİM'e teşekkür ediyoruz.