2018-05-16

ÜNİVERSİTEMİZ KALİTE KOMİSYONU ÜYELERİ YÜKSEKOKULUMUZU ZİYARET ETTİ

15 Mayıs 2018 Salı günü Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Kalite Komisyon Üyeleri Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. İhsan SOYSAL, Çorlu Mühendislik Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Lokman Hakan TECER, İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Osman KARA, Bilgi İşlem Daire Başkanı Evren KÖKSAL ve Strateji  Geliştirme Daire Başkanlığında görev yapan Bilgisayar İşletmeni Esra KAYGISIZ Şarköy Meslek Yüksekokulunu ziyaret ettiler.

Yüksekokulumuz toplantı salonunda Yüksekokulumuz Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Recep SIRALI tarafından okulumuz hakkında genel bilgi verilmesinin ardındanbaşta Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. İhsan SOYSAL olmak üzere kalite komisyonu üyeleri tarafından Yüksekokulumuz kalite kurulu üyeleri ve öğretim elemanlarına konuya ilişkin seminer verildi. Seminer sonunda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. İhsan SOYSAL , YüksekokulumuzMüdürü Dr.Öğr. Üyesi Recep SIRALI’ya Üniversitemiz Kalite Politikası ile Misyon ve Vizyonunun yer aldığı çerçeveleri takdim ettiler.